Tremiti Islands

Slik bookes ferger fra Tremiti Islands til Italia

Det er flere fergeoverfarter fra Tremiti Islands til Italia. Ferger knytter pt. 2 havner i Tremiti Islands med 4 havner i Italia.

Det er 49 avganger ukentlig på 5 fergeruter som leveres av 2 fergeselskaper, inkludert NLG & Gruppo Armatori Garganici. Den kortest overfart tar omkring 1 time (San Domino (Tremiti) til Termoli ).

Dette er en generell oversikt over de tjenestene som tilbys mellom Tremiti Islands og Italia. For oppdatert informasjon, bruk vår Pris-søk.

Tremiti Islands Italia kart

Trykk her for kart

Om Tremiti Islands:

Tremiti Øyene er en øygruppe bestående av tre øyer i Adriaterhavet.

Denne vakre øygruppen byr på maleriske forrevne klipper, sandete nelliker og tykke pinjeskoger, som alle er omgitt av glitrende mørkeblått hav.

Øygruppen velkommer mer enn 100.000 besøkende i året, og kan være nokså overfylte i sommer perioden, særlig juli og august.

Om Italia:

Italia ligger i Middelhavet i bunnen av Vest-Europa, med det Tyrrhenske Hav mot vest, det Ioniske Hav mot sør og Adriaterhavet mot øst.

Italia er det femte mest besøkte land i verden, og har flere verdensarv områder enn noe annet land. Roma, Milano, Venezia og Firenze er de mest populære destinasjonene i Italia, men landets rike samlinger av kunst, kultur og litteratur fra mange forskejllige perioder og regioner, gjør det umulig å bedømme, hvor det mest interessante stedet er.

Italia har omkring 6440 km av kyststrekning med utallige bukter og lange sandstrender. Det er lett å nå kystnære byer med bil fra et utvalg av ferger, store og små.