Tremiti Islands

Slik bookes ferger fra Tremiti Islands til Italia

Det er flere fergeoverfarter fra Tremiti Islands til Italia. Ferger knytter pt. 2 havner i Tremiti Islands med 4 havner i Italia.

Det er 39 avganger ukentlig på 5 fergeruter som leveres av 3 fergeselskaper, inkludert Tirrenia, NLG & Gruppo Armatori Garganici. Den kortest overfart tar omkring 50 minutter (San Domino (Tremiti) til Termoli ).

Dette er en generell oversikt over de tjenestene som tilbys mellom Tremiti Islands og Italia. For oppdatert informasjon, bruk vår Pris-søk.

Tremiti Islands Italia kart

Trykk her for kart

Om Tremiti Islands:

Tremiti Øyene er en øygruppe bestående av tre øyer i Adriaterhavet.

Denne vakre øygruppen byr på maleriske forrevne klipper, sandete nelliker og tykke pinjeskoger, som alle er omgitt av glitrende mørkeblått hav.

Øygruppen velkommer mer enn 100.000 besøkende i året, og kan være nokså overfylte i sommer perioden, særlig juli og august.

Om Italia:

Italia ligger i Middelhavet i bunnen av Vest-Europa, med det Tyrrhenske Hav mot vest, det Ioniske Hav mot sør og Adriaterhavet mot øst.

Italia er det femte mest besøkte land i verden, og har flere verdensarv områder enn noe annet land. Roma, Milano, Venezia og Firenze er de mest populære destinasjonene i Italia, men landets rike samlinger av kunst, kultur og litteratur fra mange forskejllige perioder og regioner, gjør det umulig å bedømme, hvor det mest interessante stedet er.

Italia har omkring 6440 km av kyststrekning med utallige bukter og lange sandstrender. Det er lett å nå kystnære byer med bil fra et utvalg av ferger, store og små.