San Domino til Termoli Ferge

San Domino Termoli fergeruten knytter Tremiti Islands med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, NLG. Det er opp til 21 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time.

Seiltiden og hyppigheten for San Domino Termoli fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

San Domino - Termoli Fergeselskaper

  • NLG
    • 3 Daglige Avganger 1 time
    • Få pris

Gjennomsnittlige San Domino Termoli priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

San Domino Guide

Øya San Domino ligger i Isloe Tremiti øyer i Adriaterhavet, nord for Gargano halvøy. Øygruppen består av fem øyer; San Domino, St. Nocholas, Cretaccio, Capraia og Pianosa. San Domino har vært bebodd siden jernalderen (4. – 3. århundre f.kr). Den romerske keiseren Augustus hadde barnebarn Julia overført hit, hvor hun døde etter 20 år. Ø-kjeden ble regjert av klosteret Santa Maria a Mare på San Nicolas øy i middelalderen. Klosteret ble angivelig grunnlagt i det 9. århundret av benediktinermunker fra Montecassino. Øya ble også brukt til å holde politiske fanger i det fascistiske regimet Mussolini. Men i dag er øya et populært reisemål, som tiltrekker besøkende med sitt krystallklare, varme vann. Av all øyene i gruppen, er San Domino mest utviklet til tirsme og har en eneste sandstrand.

Termoli Guide

Den italienske byen Termoli ligger i Campobasso provins, i regionen Molise ved Adriathavskysten. Katedralen, som er fra det 12. århundret, er en populær attraksjon i byen og ligger på byens sentrale torg og er et vidunderligt eksempel på romansk arkitektur. Den øverste delen av katedralens fasade ble ødelagt i 1456 av et jordskjelv, og ble også skadet av tyrkene i 1566. Under katedralens restaurering mellom 1930 og 1966, ble de barokke tilføyelsene fjernet, og fasaden vendte tilbake til sitt opprinnelige utseende.

Byens strender og krystallklare vann tiltrekker besøkender. Byen ligger innen en kort avstand av Larino, Casacalenda, Montorio og Montelongo.

Termoli er den eneste havnen med helårs servicer til Isole Tremiti.