San Domino
Termoli
Ferger til Italia
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

San Domino til Termoli Ferge

San Domino Termoli fergeruten knytter Tremiti Islands med Italia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. NLG seiler opp til 3 ganger daglig med en seiltid på omkring 1 hour mens Navi Tremiti servicen seiler pop til 5 avganger ukentlig med en seiltid fra 50 Minutter.

Det er 26 Uke overfarter på San Domino Termoli ruten mellom Tremiti Islands og Italia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Tremiti Islands til Italia
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra San Domino til Termoli?

Fergetiden fra San Domino til Termoli er omtrent 55m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom San Domino og Termoli?

Det er 2 populære fergeoperatører for San Domino til Termoli. Disse er
  • NLG
  • Gruppo Armatori Garganici

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra San Domino til Termoli?

Bestill ferger fra San Domino til Termoli gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Hva er avstanden fra San Domino til Termoli?

Avstanden mellom San Domino til Termoli er omtrent 30 nautiske mil.

San Domino Guide

Øya San Domino ligger i Isloe Tremiti øyer i Adriaterhavet, nord for Gargano halvøy. Øygruppen består av fem øyer; San Domino, St. Nocholas, Cretaccio, Capraia og Pianosa. San Domino har vært bebodd siden jernalderen (4. – 3. århundre f.kr). Den romerske keiseren Augustus hadde barnebarn Julia overført hit, hvor hun døde etter 20 år. Ø-kjeden ble regjert av klosteret Santa Maria a Mare på San Nicolas øy i middelalderen. Klosteret ble angivelig grunnlagt i det 9. århundret av benediktinermunker fra Montecassino. Øya ble også brukt til å holde politiske fanger i det fascistiske regimet Mussolini. Men i dag er øya et populært reisemål, som tiltrekker besøkende med sitt krystallklare, varme vann. Av all øyene i gruppen, er San Domino mest utviklet til tirsme og har en eneste sandstrand.


Termoli Guide

Den italienske byen Termoli ligger i Campobasso provins, i regionen Molise ved Adriathavskysten. Katedralen, som er fra det 12. århundret, er en populær attraksjon i byen og ligger på byens sentrale torg og er et vidunderligt eksempel på romansk arkitektur. Den øverste delen av katedralens fasade ble ødelagt i 1456 av et jordskjelv, og ble også skadet av tyrkene i 1566. Under katedralens restaurering mellom 1930 og 1966, ble de barokke tilføyelsene fjernet, og fasaden vendte tilbake til sitt opprinnelige utseende.

Byens strender og krystallklare vann tiltrekker besøkender. Byen ligger innen en kort avstand av Larino, Casacalenda, Montorio og Montelongo.

Termoli er den eneste havnen med helårs servicer til Isole Tremiti.


Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.