Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Termoli havn

  • Termoli Overnatting

    Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Termoli før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Termoli Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Termoli Ferge servicer

Termoli Guide

Termoli Guide

Termoli er en by i provinsen Campobasso, på Adriaterhavskysten i Italia. Termoli var en gang kjent som en fiskehavn, men har nå utviklet seg til ett av de foretrukne feriestedene for italienske familier, på grunn av strendene sine og gamle festninger. Den historiske gamle bydelen ligger på toppen av en kappe med utsikt over Adriaterhavet. Strukturen i den gamle byen er blitt godt gjendannet og bevarer virvaret sitt av smale gater og mange av husene her er i pastellfarger. Byens mest berømte kjennemerke er slottet, som ble bygget under det normanniske herredømmet i det 11. århundret og renovert i 1240 under keiser Frederik II. Termoli har attraktive sandstrender, som er kjent for å være rene og aldri overfylte. Uansett om du ønsker avslapning, bading, vannsport eller strandvollyball, er Termoli det perfekte stedet for alle.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.