San Nicola til Vieste Ferge

San Nicola Vieste fergeruten knytter Tremiti Islands med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, NLG. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 40 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for San Nicola Vieste fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

San Nicola - Vieste Fergeselskaper

  • NLG
    • 2 Ukentlige Avganger 1 time 40 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige San Nicola Vieste priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

San Nicola Guide

Øya San Nicolas ligger i Isloe Tremiti øyer i Adriaterhavet, nord for Gargano halvøy. Øygruppen består av fem øyer; San Domino, St. Nocholas, Cretaccio, Capraia og Pianosa. San Domino har vært bebodd siden jernalderen (4. – 3. århundre f.kr). Den romerske keiseren Augustus hadde barnebarn Julia overført hit, hvor hun døde etter 20 år. Ø-kjeden ble regjert av klosteret Santa Maria a Mare på San Nicolas øy i middelalderen. Klosteret ble angivelig grunnlagt i det 9. århundret av benediktinermunker fra Montecassino. Øya ble også brukt til å holde politiske fanger i det fascistiske regimet Mussolini. Men i dag er øya et populært reisemål, som tiltrekker besøkende med sitt krystallklare, varme vann. San Nicolas er hvor størstedelen av beboerne bor.

Vieste Guide

Den italienske byen Vieste ligger på den østlige delen av Gargano halvøy, og omtales noen ganger som ”hovedstaden” av Gargano. Byen, som har en befolkning på omkring 12.000, byr mange besøkender velkommen i sommermånedene. Det er mange ting å se og lage i byen, og en populær attraksjon er centro storico, som er plassert på det klippefyllende punktet San Francesco med en deilig katedral fra det 11. århundret. Beliggende en kort avstand fra katedralen, og stående omkring 40 m over havet, er slottet, som ble bygget av Frederik II i 1240 for å avskrekke pirater. Slottet ble etterfølgende endret under det 16. århundret.