Fullers360
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Fullers360

Fullers er et av de ledende fergeselskapene i Auckland og driver en rekke ferger og turer omkring Auckland Harbour og øyene Waiheke, Motutapu, Motuihe og Rangioto.

Fullers ferger avgår fra Aucklands Downtown fergeterminal, bak den ikoniske fergebygningen i sentrale Auckland, og transporterer passasjerer atskillige ganger daglig over Hauraki golf til Matiatia Wharf på Waiheke Island og tar omkring 45 minutter. Fergen til Motutapu seiler fra Home Bay og tar omkring 35 minutter, mens overfarten mellom Rangitoto og Auckland tar omkring 25 minutter.

Fullers flåte av 11 ferger, er den største og nyeste ved Auckland Harbour, og om bord på fergene er det bar, wi-fi, air kondisjon og sitteplasser.

Fullers har også Waiheke Bus Company som knytter med alle Fullers ferge ankomster og avganger på Waiheke Island.

Med directferries.no kan du finne Fullers360 seilplaner, billettpriser og booke Fullers360 fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Fullers360 med alternative fergeselskaper.

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Alternative selskaper og ruter

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.