Sarris Cruises

Overaskende nok er ikke det mange transportlenker mellom Hellas og Albania, heldigvis har Sarris Cruises skjønt mangelen på markedet og har ruter fra Corfu til Saranda. Operatøren startet opp i 2005 og har blitt det mest pålitelige selskapet som reiser mellom Hellas og Albania, og en av de mest brukte fergeselskapene i Albania.

Hvert år reiser omtrent 2,5 millioner passasjerer på de to fergene. Noe som sikkert vil stige med tiden når folk begynner å høre mer om selskapet. Skipet Rena kan transportere opptil 525 passasjerer, mens Giorgia kan ta opptil 295. Ombord kan du nyte baren som serverer friske drinker og søte og salte snacks. De fleste velger å nyte drikkene sine på det øvre dekket mens de ser på det vakre landskapet og de fargerike husene som fergen cruiser forbi. Om du vil nyte maten din i et mer lukket miljø er det et spiseområde på det nedre dekket.

Fergene varierer i størrelse, men mannskapet har de samme verdiene, og er like hyggelige på begge båtene. Når du går ombord ønsker de deg velkommen, hjelper deg med hva du måtte ønske og opplyser passasjerene om sikkerheten på båten som er veldig viktig for de. Det er ikke bare mennesker som kan kose seg med mat på denne fergeruten. Har du kjæledyr, enten hund eller katt vil de passe på at kjæledyret ditt ankommer avslappet og mett slik som du.

Med directferries.no kan du finne Sarris Cruises seilplaner, billettpriser og booke Sarris Cruises fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Sarris Cruises med alternative fergeselskaper.

Les mer Les mindre

Sarris Cruises sine ruter og havner

Alle Sarris Cruises ruter

Alternative selskaper og ruter