sea_jets_champion_jet_1

Champion Jet 1

Drevet av Sea JetsMykonos Naxos, Mykonos Pireus, Mykonos Thira, Naxos Pireus, Naxos Thira & Pireus Thira ruter

Champion Jet 1 er en hurtigferge som ble kjøpt i 2015 sammen med sitt søsterskip Champion Jet 2 fra Condor Ferries. Det ble kjøpt for å møte fergeetterspørselen for de greske øyene. Disse katamaranene/passasjerfergene ble bygget i Australia i 1997, og har plass til 1000 passasjerer og opp til 200 kjøretøy på bildekk. Ombord vil du finne alle de fasiliteter du kan forvente av et skip i denne klassen, inkludert komfortable seter, cafè, bar og utsiktsområde.

Lugar/seter om bord

Skipet har ingen lugarer, men tilbyr isteden komfortable seter på alle seilinger, og man har valget mellom å sitte på øvre eller nedre dekk. Seter må bestilles på forhånd for å sikre seg plass.

Tilgjengelighet

For passasjerer med redusert fremkommelighet tilbys handicap heis til og fra bildekk, og heisene ombord på båten er både enkle å bruke og har adgang til toaletter.

Merk: Selv om vi har gjort oss stor umake for å gjøre vår Champion Jet 1 guide så nøyaktig som mulig kan fasiliteter, tjenester og underholdning om bord variere avhengig av dato og årstid. Nevnte fasiliteter kan endres uten varsel og fergeselskapet forbeholder seg retten til å drive andre skip enn dem som nevnes under reservasjonen uten forutgående varsel.

Les mer Les mindre

Champion Jet 1 anmeldelser

Det er i øyeblikket ingen anmeldelser tilgjengelige for dette skipet. Sjekk vennligst igjen senere!