Kimolos til Pireus Ferge

Kimolos Pireus fergeruten knytter Kykladene med Athen og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Aegean Speed Lines seiler opp til 1 ganger Uke, Zante Ferries 5 ganger Uke & Sea Jets servicen er tilgjengelig opp til 4 ganger Uke.

Det er 10 Uke overfarter på Kimolos Pireus overfarten mellom Kykladene og Athen og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Rute og havn detaljer

Trykk her for kart

Kimolos - Pireus Fergeselskaper

 • Aegean Speed Lines
  • 1 Ukentlig Avgang 6 t
  • Få pris
 • Zante Ferries
  • 5 Ukentlige Avganger 4 t 35 min
  • Få pris
 • Sea Jets
  • 4 Ukentlige Avganger 3 t 50 min
  • Få pris

Kimolos Guide

Den greske øya Kimolos er del av Kykladene og ligger i Egeerhavet, nord for sin nærmeste nabo, øya Milos. En kanal, som er ca. 1 km bred, skiller de to øyene. Øyas eneste by er Chorio, som ligger på ne brett på den vestlige siden av øya. Bygningene i Chorio er typisk for den arkitektoniske stilen av det egeiske havet, noe som gir en deilig gammeldags sjarme. Hus med hvitkalkede vegger og blå malt vinduer plassert langs smale brosteinsbelagte gater gir byen en følelse av ro. Det er en rekke interessante steder i byen, inkludert det arkeologiske museet, som ligger motsatt Metropolitan Church of Panagia Odigitria. På museet er det utstillinger og gjenstander som viser øyas historie, som omfatter fartøyer og redskaper, som går tilbake til begynnelsen av det 7. århundret f. Kr.

Øyas havn ligger i landsbyen Psathi. Fra havnen er det en konvensjonell eller raskferge til Piræus. Det er også ferger til Kithnos, Serifos, Sifnos, Milos og de andre kykladiske øyene.

Pireus Guide

Den greske byen Pireus har en av de største havnene i hele Middelhavsområdet, og den trtedje største i verden, og er et hovedpunkt for ferger på Egeerhavet. Pireus er en viktig by, på tross av at den ofte anses som en forstad til Athen, den greske hovedstaden. På tross av nærheten sin til Athen, har Pireus havnefront sin eget særlige utseende, og besøkender vil se at de mest tiltalende deler av byen er plassert omkring det østlige kvartalet. En populær begivenhet i byen er Ecocinema Internationale Film Festival , som holdes hvert år i slutten av februar.

Havnefronten, som er full av restauranter, bar og nattklubber, ble ombygget for OL i Athen, og som følge herav ble en ny havnefront promenade bygget.