Nynashamn til Gdansk Ferge

Nynashamn Gdansk fergeruten knytter Sverige med Polen. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Polferries. Det er opp til 4 avganger Uke med seiltid fra ca. 18 timer.

Seiltiden og hyppigheten for Nynashamn Gdansk fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Rute og havn detaljer

For mer informasjon, vennligst besøk våre Ferger fra Sverige til Polen side.

Nynashamn - Gdansk Fergeselskaper

  • Polferries
    • 4 Ukentlige Avganger 18 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Nynashamn Gdansk priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Nynashamn Gdansk ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Nynashamn Guide

Den svenske byen og havn Nynashamn ligger i Stockholms kommune, omkring 60 km sør for Stockholm. Havnen er et av hovedreisemålene på det svenske fastlandet, hvorfra ferger går til Gotland. Om sommeren besøker mange byen, siden den er et populært feriested blant svensker. Om sommeren er byen vert for en havnefest, hvor havnen er full av båte i alle størrelser. Sammen med de lokale håndverker messer, vil besøkende også finne en rekke restauranter og butikker som selger lokalt produsert varer. Det er ikke mye å se i denne moderne byen som generelt er full av moderne, uinteressante bygninger.

Det er fergeforbindelser fra Nynashamn til Gotland og Gdansk.

Gdansk Guide

Gdansk er hovedstaden i Pomorskie i Polen og ligger på Østersjøkysten. Den er del av Trekantsområdet sammen med byene Sopot og Gdynia, og har en befolkning på ca. 455.000 mennesker. Gdansk er et populært reisemål med sin 1000 år gamle historie og arkitektur, og den gamle bydelen tiltrekker nesten likeså mange turister som Krakow og Warsaw. Gdansk er Polens maritime hovedstad og et viktig knutepunkt for kultur og utdannelse.

Det er fergeforbindelser mellom Gdansk og Nynæshamn i Sverige. Seiltiden er ca. 18 timer.