Alonissos til Glossa Ferge

Alonissos Glossa fergeruten knytter Sporadene med Skopelos Øy og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Hellenic Seaways seiler opp til 11 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 1 time mens Anes Ferries servicen seiler pop til 3 avganger ukentlig med en seiltid fra 3 t.

Det er 14 Uke overfarter på Alonissos Glossa ruten mellom Sporadene og Skopelos Øy. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Alonissos til Glossa Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk våre Ferger fra Sporadene til Skopelos Øy side.

Alonissos - Glossa Fergeselskaper

  • Hellenic Seaways
    • 11 Ukentlige Avganger 1 time
    • Få pris
  • Anes Ferries
    • 3 Ukentlige Avganger 3 t
    • Få pris

Alonissos Guide

Den greske øya Alonnisos er del av Sporadene, som ligger i Det Egeisk Hav. De andre øyenei øygruppen er Skiathos og Skopelos. Øyas største landsby, også kalt Alonnisos, ligger på den sørlige del av øya og er kjent lokal som Chora. Bukten i den sørlige enden av øya kalles også Alonnisos.

Øyas hovedhavn er Patitiri, som er beliggende på den sørøstlige kysten. Herfra er det fergeforbindelser til Volos, Agios Konstantinos og Thessaloniki på fastlandet. Det er også fergeforbindelser til øyene Skiathos, Skopelos og Skyros.

Glossa Guide

Byen Glossa er beliggende på den greske øya Skopelos, en av de nordlige Sporadene, og er øyas neststørste by. Den ligger omkring 25 km nord av øyas hovedstad, Hora. Glossa har tradisjonell sjarme og ruiner av gamle tårn og bygninger, det blitt oppdaget rundt omkring i området. Glossa ligger i fjellene, omkring 300 meter over havets overflate, har en deilig utsikt og har klart å forbli stort sett uberørt. Byen har mange smale gater, hvor det fremdeles er vanlig å se kvinner kledd i det tradisjonelle tøyet, kalt ”foustanes”.

Med sine smale gater, typiske makedonske hus med to etasjer, tre balkonger og tegltak, anses byen for mange som å være en av de vakreste landsbyene i Sporadene.

Skopelos er forbundet med ferge til Volos, Agios Konstantinos, Skiathos, Alonnisos og Thessaloniki om sommeren.