Alonissos til Skopelos Ferge

Alonissos Skopelos fergeruten knytter Sporadene med Skopelos Øy og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Hellenic Seaways seiler opp til 3 ganger daglig med en seiltid på omkring 20 minutter mens Anes Ferries servicen seiler pop til 10 avganger ukentlig med en seiltid fra 30 min.

Det er 31 Uke overfarter på Alonissos Skopelos ruten mellom Sporadene og Skopelos Øy. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Alonissos til Skopelos Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk våre Ferger fra Sporadene til Skopelos Øy side.

Alonissos - Skopelos Fergeselskaper

  • Hellenic Seaways
    • 3 Daglige Avganger 20 min
    • Få pris
  • Anes Ferries
    • 10 Ukentlige Avganger 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Alonissos Skopelos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Alonissos Skopelos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Alonissos Guide

Den greske øya Alonnisos er del av Sporadene, som ligger i Det Egeisk Hav. De andre øyenei øygruppen er Skiathos og Skopelos. Øyas største landsby, også kalt Alonnisos, ligger på den sørlige del av øya og er kjent lokal som Chora. Bukten i den sørlige enden av øya kalles også Alonnisos.

Øyas hovedhavn er Patitiri, som er beliggende på den sørøstlige kysten. Herfra er det fergeforbindelser til Volos, Agios Konstantinos og Thessaloniki på fastlandet. Det er også fergeforbindelser til øyene Skiathos, Skopelos og Skyros.

Skopelos Guide

Den vakre greske øya Skopelos ligger i Egeerhavet mellom øyene Skiathos og Alonissos, og er populær blant turister, særlig familier og par. Øya er nok best kjent for rollen sin i filmen Mamma Mia, hvor noen scener ble opptatt på øya. Særlig kjent er kirken Agios Ioannis Kastri, som noen ganger kalles Mamma Mia kirke. Øyas strender er deilige og har varmt, krystallklart vann og er perfekte til dovne dager i solen. Øyas havn ligger i Skopelos Town og er, sammen med Glossa, en av de to hovedbyene på øya.

Det er fergeforbindelser til Volos Magnesia og Agioa Konstantinos, Phthiotis på det greske fastlandet, hvorfra det er forbindelser til og fra Alonissos og Skiathos. Om sommeren er det også en ferge til og fra Kymi i Euboea.