Bodrum Express

Bodrum Express Lines tilbyr regelmessige fergeruter mellom det tyrkiske kystferiestedet Bodrum og de viktigste turistområdene på de greske øyene. Dette inkluderer Kos, Kalymnos, Symi, Leros, Rhodos, Chios og Patmos.

Det er daglige fergetjenester fra de ulike øyene, med mange tilbud mellom de største destinasjonene Bodrum og Kos. Om vinteren opererer en daglig fergerute mellom Bodrum og Kos.

Fartøyene består av tre skip med både ferger og katamaraner. Den største, Hizar Reis, kan bære opptil 402 passasjerer og 8 biler. De to andre, Ilias T og Fahri Kaptan 3, har muligheten til å ta henholdsvis 100 og 175 passasjerer.

Mens du er ombord på noen av Bodrum Express Lines sine fartøy kan nyte uteområdet med fantastisk havutsikt, og slappe av i det fine været. Hver av fergene har en bar, og det største skipet Hizar Reis har også TV.

Bruk directferries.no for å finne Bodrum Express sine rutetider, priser og hvordan bestille Bodrum Express fergebilletter. Er du ute etter den billigste prisen til reisemålet ditt? Slapp helt av, vi sammenligner også Bodrum Express med alternative fergeselskaper.

Les mer Les mindre

Alle Bodrum Express ruter

Alternative selskaper og ruter