Casamicciola til Napoli Ferge

Casamicciola Napoli fergeruten knytter Napolibukten med Italia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. SNAV seiler opp til 26 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 50 Minutter mens Caremar servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time 35 min.

Det er 33 Uke overfarter på Casamicciola Napoli ruten mellom Napolibukten og Italia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Casamicciola - Napoli Fergeselskaper

  • SNAV
    • 26 Ukentlige Avganger 50 min
    • Få pris
  • Caremar
    • 7 Ukentlige Avganger 1 time 35 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Casamicciola Napoli priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Casamicciola Napoli ruten er for en bil og 1 passasjer.

Casamicciola Guide

Casamicciola Terme er en kommune i provinsen Napoli i Italia, som ligger på den nordlige delen av øya Ischia. Kommunen ligger langs den nordlige kysten av øya mellom Lacco Ameno og Ischia Porto og er hjemsted for de mindre landsbyene Perrone, Castiglione, Piazza Bagni, La Rita, La Sentinella og Piazza Maio. Mange turister besøker Casamicciola for kurbadene og de naturlige kildene ved Castiglione Thermal Park, Piazza Bagni og La Rita. Men regionen har mer å by på med vakre butikker, kafeer og restauranter, hvor man kan sitte og se verden gå forbi, mens man nyter en bit mad.

Fra Casamicciolas vakre havn er det fergeforbindelser til det italienske fastlandet.