Casamicciola til Pozzuoli Ferge

Casamicciola Pozzuoli fergeruten knytter Napolibukten med Italia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Medmar seiler opp til 3 ganger daglig med en seiltid på omkring 1 time mens Caremar servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time 10 min.

Det er 28 Uke overfarter på Casamicciola Pozzuoli ruten mellom Napolibukten og Italia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Casamicciola - Pozzuoli Fergeselskaper

  • Medmar
    • 3 Daglige Avganger 1 time
    • Få pris
  • Caremar
    • 7 Ukentlige Avganger 1 time 10 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Casamicciola Pozzuoli priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Casamicciola Pozzuoli ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Casamicciola Guide

Casamicciola Terme er en kommune i provinsen Napoli i Italia, som ligger på den nordlige delen av øya Ischia. Kommunen ligger langs den nordlige kysten av øya mellom Lacco Ameno og Ischia Porto og er hjemsted for de mindre landsbyene Perrone, Castiglione, Piazza Bagni, La Rita, La Sentinella og Piazza Maio. Mange turister besøker Casamicciola for kurbadene og de naturlige kildene ved Castiglione Thermal Park, Piazza Bagni og La Rita. Men regionen har mer å by på med vakre butikker, kafeer og restauranter, hvor man kan sitte og se verden gå forbi, mens man nyter en bit mad.

Fra Casamicciolas vakre havn er det fergeforbindelser til det italienske fastlandet.

Pozzuoli Guide

Den italienske byen Pozzuoli ligger omkring 10 km øst for Napoli og ble grunnlagt av en gruppe landflyktige fra den greske øya Samos og var opprinnelige navngitt Dicearchia. Byen ligger mellom Posilipo og Misenum og er i dag et viktig senter for ”Campi Flegrei”. Byens geografiske posisjon, dens historiske tradisjon som en kurby og nærværet av antikke romerske monumenter, gjør Pozzuoli til et viktig og populær turist- og kommersielt sentrum. En av de mest populære attraksjonene i byen er Macellum of Pozzuoli, som var et markedet bygning av romersk koloni av Pozzuoli.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til Ischia, Casamicciola og Procida.