Italia

Slik bookes ferger fra Italia til Tremiti Islands

Det er flere fergeoverfarter fra Italia til Tremiti Islands. Ferger knytter pt. 4 havner i Italia med 2 havner i Tremiti Islands.

Det er 49 avganger ukentlig på 5 fergeruter som leveres av 2 fergeselskaper, inkludert NLG & Gruppo Armatori Garganici. Den kortest overfart tar omkring 1 time (Termoli til San Domino (Tremiti) ).

Dette er en generell oversikt over de tjenestene som tilbys mellom Italia og Tremiti Islands. For oppdatert informasjon, bruk vår Pris-søk.

Italia Tremiti Islands kart

Trykk her for kart

Om Italia:

Italia har flest Unesco verdensarvsområder i verden. Landet er kjent som fødestedet for den vestlige kulturen sammen med Hellas.

Italia er full av kunst og momumenter, og nesten hver eneste by byr på et par interessante steder. Fra de romerske ruinene, bysantinske byer og renessanse mesterverk til brosteinsbelagte gater, vakre kirker og fantastiske strender – Italia gir sjeldne opplevelser som ikke kan overvurderes.

Om Tremiti Islands:

Tremiti øyer er en vakker øygruppe, som består av fem øyer i Adriaterhavet, nord for Gargano halvøya.

Sant Domino er den største i øygruppen, og er kjent som ”den grønne perlen av Adriaterhavet”. Som den mest utviklede øya i øygruppen og den eneste med en sandstrand, er San Domino den mest populære øya blant turister.