Termoli til San Domino Ferge

Termoli San Domino fergeruten knytter Italia med Tremiti Islands og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Tirrenia seiler opp til 10 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 1 time 15 minutter mens NLG servicen seiler pop til 3 ganger daglig med en seiltid fra 50 min.

Det er 31 Uke overfarter på Termoli San Domino ruten mellom Italia og Tremiti Islands. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Termoli - San Domino Fergeselskaper

  • Tirrenia
    • 10 Ukentlige Avganger 1 time 15 min
    • Få pris
  • NLG
    • 3 Daglige Avganger 50 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Termoli San Domino priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Termoli Guide

Den italienske byen Termoli ligger ved Adriaterhavskysten i provinsen Campobasso i regionen Molise. Byen var opprinnelig kjent som en fiskehavn, men er i de siste årene blitt et populært feriested for italienene. Den gamle bydelen har mange eksempler på restaurerte pastellfargede hus. En populær attraksjon er katedralen fra det 12. og 13. århundret, som er beliggende på det sentrale torg.

Byens strender er populære blant turister. Innen 25 av Termolli ligger byene Larino, Casacalenda, Montorio og Montelongo som alle bevarer en livsstil, som er ved å forsvinne i andre, mer utviklet deler av Italia.

Termoli har fergeforbindelser året rundt til Isole Tremiti.

San Domino Guide

Den italienske øya San Nicholas ligger i Isole Tremiti øygruppe i Adriaterhavet. Det er fem øyer i øygruppen, og de er San Domino, St. Nicholas, Cretaccio, Capraia og Pianosa og kolletivt danner øyene en kommune i den italienske provinsen Foggia.

Øyene er et viktig reisemål på grunn av deres krystallklare varme vann. San Nicholas er hvor størstedelen av befolkningen bor.