Termoli til San Domino Ferge

Termoli San Domino fergeruten knytter Italia med Tremiti Islands. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, NLG. Det er opp til 28 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time.

Seiltiden og hyppigheten for Termoli San Domino fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Termoli - San Domino Fergeselskaper

  • NLG
    • 4 Daglige Avganger 1 time
    • Få pris

Gjennomsnittlige Termoli San Domino priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Termoli Guide

Den italienske byen Termoli ligger ved Adriaterhavskysten i provinsen Campobasso i regionen Molise. Byen var opprinnelig kjent som en fiskehavn, men er i de siste årene blitt et populært feriested for italienene. Den gamle bydelen har mange eksempler på restaurerte pastellfargede hus. En populær attraksjon er katedralen fra det 12. og 13. århundret, som er beliggende på det sentrale torg.

Byens strender er populære blant turister. Innen 25 av Termolli ligger byene Larino, Casacalenda, Montorio og Montelongo som alle bevarer en livsstil, som er ved å forsvinne i andre, mer utviklet deler av Italia.

Termoli har fergeforbindelser året rundt til Isole Tremiti.

San Domino Guide

Den italienske øya San Nicholas ligger i Isole Tremiti øygruppe i Adriaterhavet. Det er fem øyer i øygruppen, og de er San Domino, St. Nicholas, Cretaccio, Capraia og Pianosa og kolletivt danner øyene en kommune i den italienske provinsen Foggia.

Øyene er et viktig reisemål på grunn av deres krystallklare varme vann. San Nicholas er hvor størstedelen av befolkningen bor.