Vieste til San Nicola Ferge

Vieste San Nicola fergeruten knytter Italia med Tremiti Islands og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. NLG seiler opp til 7 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 1 time 30 minutter mens Gruppo Armatori Garganici servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 2 t 20 min.

Det er 8 Uke overfarter på Vieste San Nicola ruten mellom Italia og Tremiti Islands. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Vieste - San Nicola Fergeselskaper

  • NLG
    • 7 Ukentlige Avganger 1 time 30 min
    • Få pris
  • Gruppo Armatori Garganici
    • 1 Ukentlig Avgang 2 t 20 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Vieste San Nicola priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Vieste Guide

Byen Vieste ligger i Foggia region i Italia, på den østlige siden av Gargano halvøy. Byens hjerte er en fremdeles en fiskerby, men har også mange kulturelle og tradisjonelle ting, som besøkende kan nyte. Byens deilige strender og krystallklare vann er en særlig attraksjon for besøkende.

San Nicola Guide

Den italienske øya San Domino ligger i Isole Tremiti øygruppe i Adriaterhavet. Det er fem øyer i øygruppen, og de er San Domino, St. Nicholas, Cretaccio, Capraia og Pianosa og kolletivt danner øyene en kommune i den italienske provinsen Foggia.

Øyene er et viktig reisemål på grunn av deres krystallklare varme vann. San Domino er det mest utviklede øy for turisme og har den eneste sandstranden i øygruppen.