Vieste til San Nicola Ferge

Vieste San Nicola fergeruten knytter Italia med Tremiti Islands. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, NLG. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Vieste San Nicola fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Vieste - San Nicola Fergeselskaper

  • NLG
    • 7 Ukentlige Avganger 1 time 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Vieste San Nicola priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Vieste Guide

Byen Vieste ligger i Foggia region i Italia, på den østlige siden av Gargano halvøy. Byens hjerte er en fremdeles en fiskerby, men har også mange kulturelle og tradisjonelle ting, som besøkende kan nyte. Byens deilige strender og krystallklare vann er en særlig attraksjon for besøkende.

San Nicola Guide

Den italienske øya San Domino ligger i Isole Tremiti øygruppe i Adriaterhavet. Det er fem øyer i øygruppen, og de er San Domino, St. Nicholas, Cretaccio, Capraia og Pianosa og kolletivt danner øyene en kommune i den italienske provinsen Foggia.

Øyene er et viktig reisemål på grunn av deres krystallklare varme vann. San Domino er det mest utviklede øy for turisme og har den eneste sandstranden i øygruppen.