Napoli til Casamicciola Ferge

Napoli Casamicciola fergeruten knytter Italia med Napolibukten. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, SNAV Aliscafi. Det er opp til 56 avganger Uke med seiltid fra ca. 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Napoli Casamicciola fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Napoli - Casamicciola Fergeselskaper

  • SNAV Aliscafi
    • 8 Daglige Avganger 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Napoli Casamicciola priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Napoli Casamicciola ruten er for en bil og 1 passasjer.

Casamicciola Guide

Casamicciola ligger på den nordlige kysten av øya Ischia, som ligger i Italias Campania region i den nordlige enden av Napolibutken. Øya, som er av vulkansk opprinnelse, er innen rekkevidde av Napoli med både konvensjonell ferge og hydrofoil ferge. Øya er populær blant turister på grunn av sandstrendene sine, krystallklare vann og de varme kildene, som har kurbad bygget omkring dem. Øya virker særlig til å være populær med tyske turister og som en konsekvens herav, er mange av øyas skilt også på tysk. Byene på nordkysten, som Ischia Porto, Ischia Ponte, Casamicciola Terma, Forio og Lacco Ameno er hvor de fleste turistene drar til. Av disse kan Ischia Porto skryte av de beste bar, Casamicciola av den væreste trafikken og Ischia Ponte og Lacco Ameno det mye appell.

Hydrofoilferger og konvensjonelle ferger seiler fram og tilbake til det italienske fastlandet via Napoli fra den vakre havnen Casamicciola.