Pozzuoli til Casamicciola Ferge

Pozzuoli Casamicciola fergeruten knytter Italia med Napolibukten og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Medmar seiler opp til 21 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 1 time mens Caremar servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time 10 min.

Det er 28 Uke overfarter på Pozzuoli Casamicciola ruten mellom Italia og Napolibukten. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Pozzuoli - Casamicciola Fergeselskaper

  • Medmar
    • 21 Ukentlige Avganger 1 time
    • Få pris
  • Caremar
    • 7 Ukentlige Avganger 1 time 10 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Pozzuoli Casamicciola priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Pozzuoli Casamicciola ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Pozzuoli Guide

Byen Pozzuoli ligger i Napoli provinsen i den italienske regionen Campania. Byens fortid er utstilt overalt og avspeiler betydningen dens i de greske og romerske tidene. Pozzuoli er også kjent for det merkelig fenomen kalt bradyseusm; den vulkanske aktiviteten, drevet av trykket fra underjordiske gasser, som gjør at byen stiger og falder i forhold til havets overflate.

Det er masse ting å se og lage i byen, men den mest populære attraksjonen er nok Mecellum av Pozzuoli, som var et marked bygning av den romerske kolonien av Pozzuoli. Bygningen ble oppdaget under utgravninger i det 18. århundret, da en statue av Serapis ble funnet. Dette første opprinnelig til at bygningen feilaktig ble identifisert som Serapis-tempelet.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til Ischia, Casamicciola og Procida.

Casamicciola Guide

Casamicciola ligger på den nordlige kysten av øya Ischia, som ligger i Italias Campania region i den nordlige enden av Napolibutken. Øya, som er av vulkansk opprinnelse, er innen rekkevidde av Napoli med både konvensjonell ferge og hydrofoil ferge. Øya er populær blant turister på grunn av sandstrendene sine, krystallklare vann og de varme kildene, som har kurbad bygget omkring dem. Øya virker særlig til å være populær med tyske turister og som en konsekvens herav, er mange av øyas skilt også på tysk. Byene på nordkysten, som Ischia Porto, Ischia Ponte, Casamicciola Terma, Forio og Lacco Ameno er hvor de fleste turistene drar til. Av disse kan Ischia Porto skryte av de beste bar, Casamicciola av den væreste trafikken og Ischia Ponte og Lacco Ameno det mye appell.

Hydrofoilferger og konvensjonelle ferger seiler fram og tilbake til det italienske fastlandet via Napoli fra den vakre havnen Casamicciola.