Italia

Slik bookes ferger fra Italia til Napolibukten

Det er ingen mangel på valgmuligheter når det kommer til ferge fra Italia til Napolibukten. Det er 9 fergeselskaper med samlet 25 fergeruter som knytter Napoli til Ischia , Pozzuoli til Ischia , Ischia (Casamicciola) & Procida, Ponza til Ischia (Casamicciola) , Ventotene til Ischia (Casamicciola) , Napoli til Ischia , Capri, Ischia (Casamicciola), Procida & Forio, Procida til Ischia (Casamicciola) & Ischia, Ischia (Casamicciola) til Procida , Sorrento til Capri , Procida & Ischia, Castellammare di Stabia til Capri , Napoli til Ischia , Capri, Ischia (Casamicciola), Procida & Forio & Sorrento til Capri , Procida & Ischia.

Den raskeste ruten mellom Italia og Napolibukten er Procida til Ischia (Casamicciola) med en seiltid på ca. 10 Minutter. Med så mange ruter å velge imellom, gjør vi det lett og sammenligner alle tilsvarende ruter i en søkning, slik at du raskt kan finne det du ønsker.

Italia Napolibukten kart

Trykk her for kart

Ferger fra Italia til Napolibukten

Om Italia:

Italia har flest Unesco verdensarvsområder i verden. Landet er kjent som fødestedet for den vestlige kulturen sammen med Hellas.

Italia er full av kunst og momumenter, og nesten hver eneste by byr på et par interessante steder. Fra de romerske ruinene, bysantinske byer og renessanse mesterverk til brosteinsbelagte gater, vakre kirker og fantastiske strender – Italia gir sjeldne opplevelser som ikke kan overvurderes.

Om Napolibukten:

Napoli bukten er et populært reisemål, som er beliggende langs den sørvestlige kysten av Italia. Bukten består av tre øyer, Capri, Ischia og Procida.

Dette er et livlig land med varme og lidenskapelige innbyggere. Capri og Ischia er to av de mest populære øyene i Italia, og tiltrekker turister med sine praktfulle strender, historiske arkitektur, smale gater og kirker, særlig om sommeren.