Larvik til Hirtshals Ferge

Larvik Hirtshals fergeruten knytter Norge med Danmark. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Color Line. Det er opp til 14 avganger Uke med seiltid fra ca. 3 timer 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Larvik Hirtshals fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Rute og havn detaljer

For mer informasjon, vennligst besøk våre Ferger fra Norge til Danmark side.

Larvik - Hirtshals Fergeselskaper

 • Color Line
  • 14 Ukentlige Avganger 3 t 45 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Larvik Hirtshals priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Larvik Hirtshals ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Larvik Hirtshals Ferge anmeldelser

 • "Rask og efektiv!"

  Godt fornøyd med service og hjelp til bestilling når jeg skal bruke båten og ha med hest.

  'Grete C' reiste på Larvik Hirtshals ruten med Color Line

  Les mer Les mindre

Larvik Guide

Byen og havnen Larvik er beliggende i Vestfold amt i Norge, omkring 105 km sørvest for Oslo. Byens historie går tilbake til 1671, da byen ble grunnlagt av Ulrik Fredrik Gyldenløve som var en første Greve av Laurvig. Larvik er hjemsted for Treschos eiendommen, som i dag eies av Mille-Maria Treschow, som er ”Norges rikeste kvinne”. Eiendommen ble skapt i 1820ene, da den siste opptelling av Laurvig ble erklært konkurs. Det er mange ting å se og lage mens i Larvik, inkludert Galleri Winther, Larvik Kunstforening og Hedrum Rural Museum.

Larvik har en daglig fergeforbindelse til Hirtshals i Danmark. Innsjekkingen åpner 2 timer før avgang, og alle passasjerer skal være det senest 1 time før avgang.

Hirtshals Guide

Hirtshals er en by og havn, som ligger på toppen av den jyske halvøya i det nordlige Danmark, på kysten av øya Vendsyssel-Thy. Byen ble utviklet omkring en havn som ble bygget mellom 1919 og 1931 og ble knyttet til resten av Danmark av en jernbanestrekning mellom Hirtshals og Hjørring i 1925. byens fiskeflåte er nå ett av de største i Danmark, og sammen med turisme, spiller fiskeri en viktig rolle i byens økonomi.

Byens butikker holdes travle av passasjerer som kommer fra byens havn. Dette er særlig tilfellet for de norske passasjerer som handler i byen året rundt. En av de mest populære attraksjonene i byen er Nordsøen Oceanarium, som er et av Europas største akvarier og har over 70 forskjellige arter i samlingen sin.

Det er fergeforbindelser fra Hirtshals til Bergen, Kristiansand, Stavanger, Langesund, Larvik, Seydisfjör og Torshavn.