Dodecanese Flying Dolphins

Dodecanese Flying Dolphins, tidligere kjent som Phoenix Marine, knytter de tyrkiske byene Fetiyhe og Datca med de greske øyene Rhodos og Symi i Dodekanesene.

Dodecanese Flying Dolphins bruker en rask hydrofoilferge som heter Aegean Prince. Denne kan nå hastigheter opptil 32 knop og kan transportere over 230 passasjerer. Båten er designet med et omfattende utvalg av sikkerhets- og telekommunikasjonsutstyr, slik at hver overfart er rask, komfortabel og avslappende.

Når man reiser med Dodecanese Flying Dolphins er øya Rhodos bare litt over 1½ time fra Fetiyhe og en time fra Datca. Symi, en gresk øy, berømt for sine livlige festivaler, er under en halvtime unna.

Selskapet tilbyr noen av de raskeste fergene i Hellas. Det kunne ikke vært enklere å hoppe mellom de vakre Dodekanesene og noen av de mest pittoreske havnebyene på turkise kysten i sørvest-Tyrkia.

Med directferries.no kan du sammenligne Dodecanese Flying Dolphins seilplaner og priser med andre alternative fergeselskaper, før du velger den beste løsningen for reisen din.

Les mer Les mindre

Dodecanese Flying Dolphins sine ruter og havner

Om bord Dodecanese Flying Dolphins

Alle Dodecanese Flying Dolphins ruter