COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ofte Stilte Spørsmål

Vår database med ofte stilte spørsmål inneholde spørsmål og svar om fergebestillinger og reiser! Klikk på de ulike kategoriene under for å se de mest relaterte spørsmålene. Om du ikke skulle finne svaret du ønsker, kan du klikke på Kontakt oss.

Kan jeg ta med kjæledyr ombord?

  • Kan jeg ta kjæedyret mitt eller førerhunden min med meg?

    De fleste fergeselskapene tillater at du tar med deg kjæledyrene dine mot et lite gebyr. Du kan angi informasjon vedrørende kjæledyret ditt når du søker etter ferger. Husk på at du er ansvarlig for å være i samsvar med alle regler og forskrifter som er gjeldene for kjæledyr i de landene/områdene du reiser til eller fra.

  • Hvor vil kjæledyret mitt oppholde seg under fergeoverfarten?

    Der du må oppbevare kjæledyret ditt vil avhenge av lengden og type overfart - når det er mulig å inkludere kjæledyret i bestillingen vil vi informere deg om hunden din må oppholde seg i bilen eller om den skal fraktes til det tiltenkte området for kjæledyr på båten.