fjord_line_fjord_cat

Fjord Cat

Drevet av Fjord LineKristiansand Hirtshals ruten

Om bord på Fjord Line Express HSC Fjord Cat kan du forvente en behagelig reise i behagelige seter, et utvalg av mat og tallrike varer til gode priser i den skattefrie butikken. Fjord Cat kan bære opp til 900 passasjerer og 220 biler, men Fjord Line begrenser dette til under 700 passasjerer og 180 biler for å sikre at det er masser av plass om bord. HSC Fjord Cat er innehaver av verdensrekorden for den raskeste krysning over Atlanterhavet. Rekorden ble satt i 1998 da hun, med en gjennomsnittlig fart på omkring 76 km/t (41 knop) var den første ferge til å krysse Atlanterhavet på mindre enn tre dager.

Lugar/seter om bord

Om bord er det to sete klasser. I den store salongen på dekk 2 finner du standard seter som er inkluderet i billettprisen din. Hvis du ønsker en mer behagelige salong med sitteplasser rundt om et bord kan du oppgradere til Comfort Class, som er gruppert i fire, seks og åtte sitteplasser rundt om et bord. Du kan også velge all-inclusive buffet til Comfort Class seter. Buffet bordet er ledig opp til 30 minutter før ankomst og inkluderer mineralvann, øl, vin og kaffe (intet øl/vin inkludert i morgenbuffet).

Mat og drikke om bord

Fjord Cat inkluderer en buffet restaurant som tilbyr frokost, lunsj og middag. Den klassiske morgenbuffet gir en god start på dagen, mens lunsjbordet tilbyr et utvalg av både varme og kalde retter, kaker og kaffe. Middagsbufften tilbyr et stort utvalg av varme og kalde retter for enhver smak og det er også salatbar og desserter. Utover buffet restauranten er det en kafé på dekk 2 og en kiosk på dekk 3 som selger pølse i brød, is, sandwicher og drikkevarer.

Shopping om bord

Du kan kjøpe alle mulige ting i den skattefrie butikken om bord på Fjord Cat, inkludert kosmetikk, tøy, parfyme, sjokolade, spill og mer.

Ytterligere fasiliteter om bord

Det er mobiltelefon dekning om bord, levert av Maritime Communications (MCP). Tjenesten bliver krevd via operatøren din med en sats som svarer til internasjonale priser.

Tilgjengelighet

Hvis assistanse trenges før, under eller etter reisen din, skal du la oss vite dette når du booker fergebilletten din og etterfølgende skal du opplyse det når du sjekker inn. Det er ingen heiser på Fjord Cat og derfor har rullestolsbrukere ikke adgang til Comfort Class Lounge, som bare er tilgjengelig via trapp.

Merk: Selv om vi har gjort oss stor umake for å gjøre vår Fjord Cat guide så nøyaktig som mulig kan fasiliteter, tjenester og underholdning om bord variere avhengig av dato og årstid. Nevnte fasiliteter kan endres uten varsel og fergeselskapet forbeholder seg retten til å drive andre skip enn dem som nevnes under reservasjonen uten forutgående varsel.

Les mer Les mindre

Om bord Fjord Cat

fjord_line_fjord_cat_basic_seats fjord_line_fjord_cat_buffet fjord_line_fjord_cat_comfort_lounge_seats fjord_line_fjord_cat_seating_area fjord_line_fjord_cat_tax_free_shop

Fjord Cat anmeldelser

Det er i øyeblikket ingen anmeldelser tilgjengelige for dette skipet. Sjekk vennligst igjen senere!