Great Barrier Island

Slik bookes ferger fra Great Barrier Island til New Zealand

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Great Barrier Island og New Zealand levert av 2 fergeselskaper – Sealink NZ & Sealink NZ. Great Barrier (Tryphena) til Auckland ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 4 timer 30 minutter.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Great Barrier Island New Zealand overfart mellom Great Barrier (Tryphena) og Auckland.

Great Barrier Island New Zealand kart

Trykk her for kart

Ferger fra Great Barrier Island til New Zealand

Om New Zealand:

New Zealand er et lite land, på størrelse med Storbritannia eller Japan. Med en befolkning på bare 4 milioner, er landet ikke overfylt.
New Zealand består av to hovedøyer – Nordøya og Sørøya og mange mindre øyer i det sørlige Stillehav. Øygruppen ligger ca. 1600 km sørøst for Australia.

New Zeland har et temperet klima. Vinteren er kald i den sørlige delen av Sørøya, men mild i den nordlige delen av Nordøya.

Fordi øygruppen er beliggende på marginen av to kolliderende tektoniske plater (Stillehavet og Indo_Australia) er jordskjelv alminnelig, særlig i den sørvestlige delen av Sørøya og sentrale del av Nordøya. Som resultat av dette, er Nordøya preget av flere aktive of hvilkende vulkanske Kjegler.

Wellington er New Zealands hovedstad. Byen er bygget på kanten av Wellington Harbour og er omgitt av fjell som gir et natirskjønt hjem for mange av landets nasjonale attraksjoner.