Sealink NZ

Sealink NZ operere innen Haurakigolfen på New Zealand med forbindelser til Waiheke og Great Barrier Island, øst for Auckland, landets hovedstad på Nordøya.

Selskapet begynte som et familiedrevet selskap under navnet SubritzykyLine i 1960, og har gjennomgått et eierskift og kom under Sealink merket i 2005. Sealink NZ tilbyr nå en omfattende seilplan til og fra noen av Aucklands mest populære øyer, med mange servicer hver dag til Waiheke Island, primært med flaggskipet deres, Seacat, og den eneste service til Great Barrier Island, som seiler hele året rundt.

Seacat ble bygget spesielt til Waiheke overfart og kan skryte av sin fantastiske sikkerhetsteknologi. De andre fergene i Sealink NZ flåte omfatter Seabridge, Seamaster, Island Navigator, Clipper II, III, IV, V og Seaways, som er den annen mest anvendte ferge.

Direct Ferries sammenligner fergeruter og priser basert på dine søkekriterier. På denne måten kan du sammenligne Sealink NZ sine produkter med andre fergeselskapers ruter og priser, i ett enkelt søk. Sammenlign Sealink NZ sine fergeruter og priser nå med alternative fergeselskaper før du bestiller billetten din. Slik sikrer du at du finner det beste tilbudet for turen din.

Les mer Les mindre

Alle Sealink NZ ruter

Alternative selskaper og ruter