Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3604 ruter og 720 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Isles of Scilly

Scillyøyene er en britisk øygruppe som ligger like ved den sørvestlige spissen av halvøya, Cornish.

Øygruppen er kjent som "Scillies, og har noe helt eget ved seg, og er en vakker kontrast fra det travle fastlandet. Trafikk, supermarkeder og store hotell eksisterer ikke her. De har også et av de mildeste klimaene i Storbritannia, med varmere vintre og flere soltimer enn sør-vest England.

De fem bebodde øyene er St. Marys, Tresco, Bryher, St. Martin og St. Agnes, med ytterligere hundre ubebodde øyer spredd over ulike bukter.

Scilly er et ideelt sted for å dra på en avslappende ferie, med massevis av vakre strender i middelhavsstil. Den mest pittoreske kan bli funnet på St. Martins, hvor du blant annet kan snorkle med lekne seler.

St. Martins er også hjemmet til den minste og sørligste vingården i Storbritannia, med nylig plantet pinot noir og chardonnay druer.

Den fantastiske, Tresco Abbey Garden, ble opprettet i 1843, og er verdt et besøk for alle og enhver. På en spasertur gjennom hagen, så vil du oppdage over tjuetusen eksotiske plantearter, blant annet ørkenkaktus og røde flammetrær.

St. Mary er den største og mest besøkte av Scillyøyene. Den har en godt bevart grav fra bronsealderen, som er kjent som «Bant’s Carn». Øyen har også spor fra en gammel romersk bosetning ved foten av åsen.

I sommermånedene bør du få med deg den lokale "Gig Race". Dette er et fantastisk skue som viser et mannskap på seks som ror mellom de største øyene, i en båt kjent som er kjent som "gig".

Du kan reise fra Penzance i Cornwall, og ankomme St. Mary innen tre timer. Reisen i seg selv er en flott mulighet til å få øye på delfiner, samt ta en drink i vakre naturomgivelser. Det er avganger hver dag, med ferjeoperatøren, «Isles of Scilly Travel», som er fullt utstyrt med kafeer og komfortable sitteplasser.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

  • Isles Of Scilly Travel
    • Få pris

Ruter og havner i Isles of Scilly