Scrabster til Stromness Ferge

Scrabster Stromness fergeruten knytter Skottland med Orknøyene. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Northlink Ferries. Det er opp til 21 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Scrabster Stromness fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Scrabster - Stromness Fergeselskaper

  • Northlink Ferries
    • 3 Daglige Avganger 1 time 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Scrabster Stromness priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Scrabster Stromness ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Scrabster Guide

Den lille byen Scrabster ligger i Thurso Bay i Caithness på den skotske nordøstlige kysten. Byen ligger omkring 2 km fra Thurso, 26 km fra Wick og 180 km fra Inverness. Byens havn var en base for en ferge operasjon som utførte militære eksplosiver til Scapa Flow under annen verdenskrig. Servicen fortsatte inntil 1945. Etter krigen fortsatte havnen med å spille en viktig rolle i byens vekst og velstand. Det er den nordligste havnen på Skottlands fastland og en viktig fiskehavn.

Det er fergeforbindelser fra Scrabster til Stromness på Orkney.

Stromness Guide

Stromness er en by beliggende på den sørvestlige delen av Orkney, i Skottland. Dette er en by og havn som er senteret omkring hovedgaten sin, som er preget av hus og butikker bygget av lokal stein. Byen kan føre tilbake historien sin til det 16. århundret, hvor en kro ble bygget på stedet av den nåværende byen. I løpet av det 17. århundret ble byen mer og mer viktig, da England var i krig med Frankrike. Byens kaier og havn ligger nord for byen.

Det er en fergeforbindelse fra Stromness til det skotske fastlandet via havnen i Scrabster. Servicen seiler omkring 3 ganger i dagen og seiltiden er ca. 1½ time.