brittany_ferries_etretat

Etretat

Drevet av Brittany FerriesLe Havre Portsmouth & Portsmouth Santander ruter

Brittany Ferires tilbyr behagelige reiser fra Portsmouth til Santander og Le Havre. Etretat kan bære opp til 375 passasjerer og 200 biler. Fasiliteter om bord inkluderer en selvbetjening restaurant, en bar, lekeområde, butikk, film salong og 103 lugarer i forskjellige størrelser.

Lugar/seter om bord

Det er et stort utvalg av lugarer om bord i form av 4 sengs lugarer med og uten vindu, hvorav noen er egnet til kjæledyr og noen er utstyrt med bad/toalett og aircondition. Barnesenger er tilgjengelige på anmodning. Handikappvennlige lugarer er også tilgjengelige. Hvis du foretrekke ikke å booke en lugar, er seter tilgjengelige i salongene.

Tilgjengelighet

Skipet er rullestol vennlig med handikapparkering tilgjengelig tett på passasjer heiser, samt spesielt designet lugarer. Kontakt vennligst selskapet før avgangen din, hvis du har bruk for disse tjenestene.

Merk: Selv om vi har gjort oss stor umake for å gjøre vår Etretat guide så nøyaktig som mulig kan fasiliteter, tjenester og underholdning om bord variere avhengig av dato og årstid. Nevnte fasiliteter kan endres uten varsel og fergeselskapet forbeholder seg retten til å drive andre skip enn dem som nevnes under reservasjonen uten forutgående varsel.

Les mer Les mindre

Etretat anmeldelser

Det er i øyeblikket ingen anmeldelser tilgjengelige for dette skipet. Sjekk vennligst igjen senere!