2GO Travel
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

2GO Travel

2GO Travel er det største fergeselskapet i Filipinene, og har hovedkontoret sitt i hovedstaden Manila. Selskapet har et omfattende rutenett mellom noen av landets 7000 øyer.

2Go Travel var tidligere kjent som Negros Navigation, som innlemmet en rekke fusjonerte selskaper, og på grunn av dette har 2GO Travel en kombinert historie på nesten 150 år i reisebransjen.

Selskapet styrer nå en av de mest moderne flåtene i landet, og har alt fra enorme cruiseskip til mindre, raskt katamaraner, slik at det er lett å komme mellom noen av Sørøst Asias mest fantastiske øyer.

2GO Travel er stolte av å kunne tilby førsteklasses kundeservice,og de garanterer deg en god og sikker reise hver gang du reiser med dem, hvor du måtte reise. Reis med 2Go Travel og utforsk det imponerende severdighetene, fantastiske postkortstrendende og det moderne bylandskapet som Filipinene har å tilby.

Directferries.no sammenligner ferger og gir deg mulighet for å se flere fergeselskapers seilplaner og priser i en rask og lett søkning. Sammenlign 2GO Travel seilplaner og priser nå med alternative fergeselskaper før du booker fergebilletten din.

Alle 2GO Travel ruter

2GO Travel routes and ports

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.