Agios Konstantinos til Alonissos Ferge

Agios Konstantinos Alonissos fergeruten knytter Hellas med Sporadene. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Hellenic Seaways. Det er opp til 3 avganger Uke med seiltid fra ca. 3 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Agios Konstantinos Alonissos fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Agios Konstantinos - Alonissos Fergeselskaper

  • Hellenic Seaways
    • 3 Ukentlige Avganger 3 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Agios Konstantinos Alonissos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Agios Konstantinos Alonissos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Agios Konstantinos Guide

Agios Konstantinos er en by og kommune i Phthiotida, Hellas. Byen har en havn med regelmessige fergeforbindelser til øyene Skiathos, Skopelos og Alonnisos.

Øya er for det meste fjellrik og dekket av et teppe trær. Agios Konstantinos ligger 168 km nordvest for Athen og er en liten kystby med en befolkning på ca. 2000. Byen har itviklet seg gjennom årene til en handelsby og et turistmål, dels på grunn av havnen sin. Gjester kan nyte å slappe av på stranden og vandre gjennom gatene.

Alonissos Guide

Den greske øya Alonnisos ligger i Egeerhavet og er del av Sporadene, sammen med Skopelos og Skiathos. Skopelos ligger bare 3 km øst for Alonnisos. Det er den mest avsidesliggende av øygruppen og hjemsted for National Marine Park, som er et paradis for sjeldne fugler, delfiner og middelhavsmunkesel, Alonnisos er omgitt av små øyer som er spredt rundt omkring i skjærgården. Det er den perfekt ø for besøkender som er etter ro pg avslappende spaserture gjennom furuskoger, olivenlunder og fruktplantasjer.

Besøkender som ankommer med ferge vil bli møtt av den marleriske havnen og æyas hovedstad Patitiri. Øyas hovedstad er Hora, og her kan man nyte en deilig utsikt over havet, steinhus med vakre små gårdshager, smale smug og en rekke kirker som fanger ånden av en typisk gresk øy by.

Fra havnen er det fergeforbindelser til Volos, Agios Konstantinos og Thessaloniki, Skiathos, Skopelos og Skyros.