Akgunler Denizcilik
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Akgunler Denizcilik

Akgünler Denizcilik er en tyrkisk operatør som forbinder det sørlige Tyrkia med Kypros og Libanon. Selskapet har en skipsflåte med hydrofoilbåter og konvensjonelle skip.

Tjenesten har eksistert i den tyrkiske / kypriotiske reiselivsindustrien siden 1978, og er en viktig forbindelse til Kypros fra de omkringliggende landene, samtidig som de har blitt det største passasjer- og fraktrederiet i regionen. Akgunler Denizciliks hovedfokus er "fart, tillit og komfort", en etos som har bidratt betydelig til nasjonene de seiler til, og har bidratt til at de har skaffet seg en flåte med avanserte ferger.

Den moderne flåten består av 3 hydrofoiler, også kjent som sjøbusser, samt 3 konvensjonelle ferger. Hydrofoil-sjøbussene varierer i størrelse og kan bære alt fra 170 til 386 personer. Disse ‘sjøbussene’ er kun for passasjerer og tar ikke kjøretøy. De konvensjonelle fergene derimot kan transportere en blanding av passasjerer og kjøretøy. Hvert fartøy er sertifisert av International Safety Management, noe som gir deg trygghet på reisen.

Directferries.no sammenligner ferger og gir deg mulighet for å se flere fergeselskapers seilplaner og priser i en rask og lett søkning. Sammenlign Akgunler Denizcilik seilplaner og priser nå med alternative fergeselskaper før du booker fergebilletten din.

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.