Amakusa Takarajima Line
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Amakusa Takarajima Line

Amakusa Takarajima Line driver fergeruter mellom Kumamoto Prefecture- fastlandet og Amakusa-øyene i Sør-Japan. De tilbyr også utflukter til og fra havnene Misumi, Hondo og Matsushima.

Amakusa Takarajima har tre flotte ferger, Vista Bonita, Marisol og Serena, som er skapt av en ledende industridesigner, og du vil derfor få en flott cruiseopplevelse med et kvalitetsfartøy.

Hver ferge har et nedre dekk med air-condition og komfortable sitteplasser, utmerkede toaletter samt romslige utsiktsdekk. På denne måten kan nyte den fantastiske utsikten over Mt. Unzen og de imponerende Amakusa Gokyo- broene under reisen.

Når du seiler med Amakusa Takarajima Line så må du ikke glemme å ta med kameraet, da øyene er kjente for steder der du kan se delfiner. Så vær på utkikk etter denne fascinerende arten mens du cruiser forbi.

Med directferries.no kan du finne Amakusa Takarajima Line seilplaner, billettpriser og booke Amakusa Takarajima Line fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Amakusa Takarajima Line med alternative fergeselskaper.

Om bord Amakusa Takarajima Line

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.