Amalfi
Castellammare di Stabia
Ferger til Italia
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Amalfi til Castellammare di Stabia Ferge

Amalfi Castellammare di Stabia fergeruten knytter Italia med Italia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Alilauro seiler opp til 8 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 1 time 30 minutter mens NLG servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 2 timer 10 minutter.

Det er 15 Uke overfarter på Amalfi Castellammare di Stabia ruten mellom Italia og Italia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

 • Hvor lang tid tar fergen fra Amalfi til Castellammare di Stabia?

  Fergetiden fra Amalfi til Castellammare di Stabia er omtrent 1h 50m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.
 • Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Amalfi og Castellammare di Stabia?

  Det er 2 populære fergeoperatører for Amalfi til Castellammare di Stabia. Disse er
  • Alilauro
  • NLG
 • Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Amalfi til Castellammare di Stabia?

  Bestill ferger fra Amalfi til Castellammare di Stabia gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.
 • Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Amalfi til Castellammare di Stabia?

  Ja, du kan reise som fotpassasjer på fergen Amalfi til Castellammare di Stabia med
  • Alilauro
  • NLG
 • Kan du ta med bilen din på fergen fra Amalfi til Castellammare di Stabia?

  Nei, bare fotpassasjerer kan reise med fergen.
 • Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Amalfi til Castellammare di Stabia?

  Ja, kjæledyr er tillatt om bord på fergen. Du kan trenge et kjæledyrpass og andre dokumenter for å ta med deg den pelskledde bestevennen din. For øyeblikket kan du ta med kjæledyr på ferger med
  • Alilauro
  • NLG

Amalfi Guide

Amalfi er en by og kommune i Salerno provins, I Campania regionen i Italia. Byen er beliggende ved en dyp kløft ved foten av Monte Cerreto (1,315 meter høy), omgitt av dramatiske klipper og kystlandskap. Amalfi er hovedbyen på kysten, hvor den ligger og heter Costiera Amalfitana på italiensk, og er et populært turistreisemål, sammen med andre byer på samme kyst, slik som Positano, Ravello og andre. Amalfi er et Unesco verdensarv område.

Saint Andrews katedral (Duomo) overser Piazza Duomo. Katedralen dateres tilbake til det 11. århundret, og det indre er barokkstil. Katedralens fasade er bysantinsk stil og er prydet med forskjellige malerier av helgener, inkludert et stort ett av Saint Andrew.

Amalfi kysten er berømt for produksjonen sin av Limoncello likør og området er kjent for å dyrke sitroner. Sitroner dyrket i området er normalt lange og minst dobbelt så store som andre sitroner.


Castellammare di Stabia Guide

Castellammare de Stabia, normalt bare omtalt som Stabia, ligger i provinsen Napoli i Campania regionen i det sørlige Italia. Byen er omkring 30 km sør av byen Napoli og ligger ved bredden av Napolibukten. Den nærliggende antikke romerske byen Stabiae, som ble ødelagt i 79 e.kr. av Vesuvio vulkanutbrudd, er et populært sted å besøke. Her kan man se deilig arkitektur og markante kunstverker i den gamle bymidten.

Fra byens havn er det ferger til Capri og Sorrento. Havnen er den tredje største i Campania etter havnene i Napoli og Salerno.


Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.