Ancona til Stari Grad Ferge

Ancona Stari Grad fergeruten knytter Italia med Hvar. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Jadrolinija. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 14 timer 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Ancona Stari Grad fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Ancona - Stari Grad Fergeselskaper

  • Jadrolinija
    • 1 Ukentlig Avgang 14 t 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Ancona Stari Grad priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Ancona Stari Grad ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Ancona Guide

Ancona ligger i Marche regionen, omkring 280 nordøst av Roma. Byens havn er populær for passasjertrafikk og er en av hovedhavnene ved Adriatethavet. Byens katedral, Ancona Domkirke, er dedikert til Judas Cyriacus og ble startet i det 11. århundret og avsluttet i 1189.

Det er fergeforbindelser fra Ancona til Split, Rijeka, Zadar, Hvar, Dubrovnik, Bari, Patras og Igoumenitsa. Fasiliteter i havnen inkluderer en kafe, toaletter og en liten butikk. Det er også parkering.

Stari Grad Guide

Stari Grad er et populært sted, som er en port til Paklenica National Park og ligger omkring 45 km nordøst for Zadar. Byen ligger på den nordlige siden av øya Hvar i Dalmatia i Kroatia, og menes å være en av de eldste byene i Europa. Det er lett å nå byen med busser som stopper i senteret, samt utenfor Hotel Alan på Dr. Franje Tudmana. Mange kommer til Stari Grad for å dra fordel av de mange campingplasser, særlig da den tilstøtende nasjonalparken ikke tillater camping.

Når man vandre rundt i byens sentrum, langs smale gater og små torg, er det ikke vanskelig å sette pris på dens historiske fortid. Den mest populære attraksjonen i byen er nok Tvrdalj, som er et stort velbevart slott, som en gang tilhørte den kroatiske dikteren Petar Hektorovic.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til Pescara, Ancona, Rijeka, Korcula, Dubrovnik og Mljet.