Ancona
Stari Grad
Ferger til Hvar
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Ancona til Stari Grad Ferge

Hos Direct Ferries er vi fokusert på å hjelpe deg med å finne den beste prisen på Ancona Stari Grad overfarter mellom Italia og Hvar raskt og lett.

Se rutetabeller og priser for Ancona til Stari Grad -ferger så du får de beste prisene tilgjengelig for fergeturen. Hvis det er en alternativ rute tilgjengelig, vil vi også gi deg prisen for denne. Slik at vi er sikker på at du får den beste prisen.

Velg landet du reiser fra og deretter Ancona Stari Grad eller en annen rute, hvis du foretrekker, etterfulgt av antallet av passasjerer og søk.

Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Ancona og Stari Grad?

Det er 0 fergeoperatører for Ancona til Stari Grad, og dette er

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Ancona til Stari Grad?

Bestill ferger fra Ancona til Stari Grad gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Ancona til Stari Grad?

Nei, du kan ikke reise som fotpassasjer, for øyeblikket kan du bare reise på fergen med et kjøretøy.

Kan du ta med bilen din på fergen fra Ancona til Stari Grad?

Nei, bare fotpassasjerer kan reise med fergen.

Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Ancona til Stari Grad?

Nei, kjæledyr er ikke tillatt om bord på fergene.

Ancona Guide

Ancona ligger i Marche regionen, omkring 280 nordøst av Roma. Byens havn er populær for passasjertrafikk og er en av hovedhavnene ved Adriatethavet. Byens katedral, Ancona Domkirke, er dedikert til Judas Cyriacus og ble startet i det 11. århundret og avsluttet i 1189.

Det er fergeforbindelser fra Ancona til Split, Rijeka, Zadar, Hvar, Dubrovnik, Bari, Patras og Igoumenitsa. Fasiliteter i havnen inkluderer en kafe, toaletter og en liten butikk. Det er også parkering.


Stari Grad Guide

Stari Grad er et populært sted, som er en port til Paklenica National Park og ligger omkring 45 km nordøst for Zadar. Byen ligger på den nordlige siden av øya Hvar i Dalmatia i Kroatia, og menes å være en av de eldste byene i Europa. Det er lett å nå byen med busser som stopper i senteret, samt utenfor Hotel Alan på Dr. Franje Tudmana. Mange kommer til Stari Grad for å dra fordel av de mange campingplasser, særlig da den tilstøtende nasjonalparken ikke tillater camping.

Når man vandre rundt i byens sentrum, langs smale gater og små torg, er det ikke vanskelig å sette pris på dens historiske fortid. Den mest populære attraksjonen i byen er nok Tvrdalj, som er et stort velbevart slott, som en gang tilhørte den kroatiske dikteren Petar Hektorovic.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til Pescara, Ancona, Rijeka, Korcula, Dubrovnik og Mljet.


Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.