Andaman Wave Master
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Andaman Wave Master

Andaman Wave Master er et thailandsk fergeselskap, som daglig leverer tjenester innen utflukter og ferger til Phi Phi øyene i Andamanhavet fra Phuket, som er den største øya i landet.

Andaman Wave Master, som har betjent regionen siden 1999, er ett av de lengst stående fergeselskapene i Thailand. De har seilaser året rundt og hotelloverførsler som standard. Dette sikrer at reisen din går så lett som mulig.

For de korte utfluktene til Koh Phi Phi, reiser passasjerer på Royal Jet Cruise 9, som er det nyeste og raskeste fartøyet i flåten. På de andre rutene, har selskapet et utvalg av moderne og store ferger til rådighet, som alle kan frakte hundrevis av passasjerer til og fra noen av Thailands mest populære turistperler.

Andaman Wave Master kan også tilby en autorisert salgsperson for ‘resorts, som kan hjelpe deg med å finne mange ulike luksøriøse steder å bo på Koh Phi Phi, nærme alle de fine strendene, snorkling og restauranter.

Med directferries.no kan du finne Andaman Wave Master seilplaner, billettpriser og booke Andaman Wave Master fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Andaman Wave Master med alternative fergeselskaper.

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.