Aremiti
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Aremiti

Aremiti betjener fergesambandet som dekker den 17 km lange strekningen mellom Fransk Polynesia og selskapsøyene Tahiti og Moorea i det sørlige Stillehavet.

Aremiti er et familieeid selskap, som ble opprettet i 1991 og har hovedkontor i Papeete, hovedstaden i Fransk Polynesia. Selskapets visjon er at de effektivt skal transportere passasjerer, kjøretøy og gods mellom de to øyene.

Overfarten tar mellom 30 minutter og 40 minutter og det er ca. 5 turer tur/retur per dag.

I løpet av årene har flåten blitt fornyet og forbedret, slik at de kan tilby en raskere og mer komfortabel tur for passasjerene. Den nåværende Ameriti fergetjenesten benytter to høyhastighetsfartøyer - Aremiti 5 og Aremiti Ferry 2.

Aremiti 5, som er 56 meter, er den minste og raskeste av de to fergene. Dette fartøyet kan transportere opptil 697 passasjerer og 30 lette kjøretøy. Takket være den nyeste generasjon av stabilisatorer, kan dette fartøyet navigere deg frem til ditt mål i komfort med en fart på mer enn 30 knop. Ombord på fergen finst det rom med air-condition, snack-bar og en stor flatskjerm. Øverst på fartøyet vil du finne en stor solterrasse, hvor man kan nyte den fantastiske utsikten under reisen.

Den 80 meter lange katamaranen Aremiti Ferry 2 er flaggskipet, og kan transportere opptil 967 passasjerer og 146 biler. Fergen har to dekk med air-condition og et stort restaurantområde, dette er den mest romslige fergen. Som søsterskipet har dette fartøyet også et soldekk.

Med directferries.no kan du finne Aremiti seilplaner, billettpriser og booke Aremiti fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Aremiti med alternative fergeselskaper.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.