Arrecife til Santa Cruz de La Palma Ferge

Arrecife Santa Cruz de La Palma fergeruten knytter Lanzarote med La Palma. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Naviera Armas. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 28 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Arrecife Santa Cruz de La Palma fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Arrecife - Santa Cruz de La Palma Fergeselskaper

  • Naviera Armas
    • 1 Ukentlig Avgang 28 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Arrecife Santa Cruz de La Palma priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Arrecife Santa Cruz de La Palma ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Arrecife Guide

Arrecife er beliggende på den spanske øya, Lanzarote, som er del av Kanariøyene. Byen, som også har en havn, ligger på østkysten av øya, og har fergeforbindelser til de andre kanariske øyene, og til andre reisemål i Europa og Afrika.

Populære attraksjoner i byen inkluderer Al Charco San Gines, som er et saltvann lagune, som ligger i byens sentrum og er omgitt av fisker hytter.

Destinasjoner tilgjengelige fra havnen inkluderer Cadiz, Las Palmas, Santa Cruz de La Palma og Huelva.

Santa Cruz de La Palma Guide

Santa Cruz de la Palma ligger på den kanariske øya La Palma, og er en vakker spansk by, hvis historiske kvarter er blitt erklært et historisk-kunstnerisk sted, har en rekke palasser, bygninger og hus som inneholder elementer av typisk kanarisk arkitektur. Byen kan føre tilbake historien sin til den siste delen av det 15. århundret, da Alonso Fernandez de Lugo erobret øya. Populære attraksjoner i byen inkluderer en rekke kirker og Shrine og Virgen de las Nieves og er, hvor en gammel tradisjon foregår; nedstigning av øyas skytshelgen. Den berømte Calle Real gate er blitt erklært et sted av kulturell interesse og et historisk-kunstnerisk sted og er byens hovedgate. Den er hovedsakelig brosteinsbelagt, og har butikker, torg, hus og interessante bygninger.

Det er fergeservicer fra byens havn til Cadiz på det spanske fastlandet, Tenerife, Gran Canaria og Lanzarote.