Awesome Adventures Fiji
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Awesome Adventures Fiji

Awesome Adventures Fiji tilbyr en høghastighets-fergeforbindelse mellom hovedøya Fiji og øyene Yasawa og Mamanuca.

Awesome Adventures Fijis transportservice bruker den kjente katamaranen, Yasawa Flyer, som er det mest populære fartøyet for turister til og fra Yasawa øyene. Hun reiser fra passasjerterminalen i Denarau kl. 8:30 hver morgen, og begynner øyhoppingen mellom de bittesmå Manauca Island ferie-resortene, før hun reiser til den paradisiske øya Yasawa. Underveis stopper hun for å hente og slippe av turister.

Det siste stoppet er den berømte strand-resorten Blue Lagoon i nord. Før Yasawa Flyer vender tilbake til sør igjen stopper båten på hver øy en gang til, før hun vender tilbake til marinaen i Denarau rundt 17:45.

Ombord på Yasawa Flyer finner du sitteplasser med aircondition, bar, kafé og utendørs utsiktsdekk. For et lite gebyr kan du på noen ruter oppgradere til kapteinens salong på øverste dekk. Salongen har store vinduer, komfortable sofaer og har gratis drinker og snacks.

Awesome Adventures Fiji bruker av og til skip som eies av deres søsterselskapet, South Sea Cruises. Disse skipene er også raske og moderne fartøy som er bygget for å reise rundt Fiji-øyene.

For de som bor på fastlandet, er det det daglig gratis busstransport til passasjerterminalen i Denarau. Bussen er tilgjengelig fra hoteller og andre typer overnattinger i Nadi, Wailoaloa og Denarau. Denne tjenesten er tilgjengelig på forespørsel.

Med directferries.no kan du sammenligne Awesome Adventures Fiji seilplaner og priser med andre alternative fergeselskaper, før du velger den beste løsningen for reisen din.

Om bord Awesome Adventures Fiji

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.