Babou One
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Babou One

Babou One driver fergetjenester på det franske territoriet Guadeloupe i kariben. De tilbyr turer til øya La Desirade året rundt, og sesongbaserte utflukter til Marie- Galante og Les Saintes.

Selskapet har store og moderne skip som ble introdusert i 2012, og ønsker å tilby den beste opplevelsen for passasjerene sine. Den 25 meter lange fergen kan ta nesten 200 passasjerer og har et stort sitteområde som har aircondition på nedre dekk. Om du ønsker, er det også mulig å sitte ute og slappe av på det romslige soldekket. Her kan du sitte og se på Guadeloupes kystlinje og de pittoreske øyene drive forbi.

Sikkerhet og komfort er noe som ligger i bunn for Balbou One sine tjenester, og ombord finner du et vennlig personale som kan hjelpe deg med spørsmål som du måtte ha, og de vil gjøre alt for at reisen din skal være så stressfri som mulig. Innen ca. 40 minutter kan du nå den livlige og vakre øya La Desirade, noe som gjør dette til det raskeste alternativet for å komme seg rundt.

Med directferries.no kan du sammenligne Babou One seilplaner og priser med andre alternative fergeselskaper, før du velger den beste løsningen for reisen din.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.