Bahamas Ferries
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Bahamas Ferries

Bahamas Ferries opererer en fergetjeneste innad i Bahamas, som forbinder de store øyene Abaco, Andros, Eleuthera, Exuma, Long Island og Grand Bahama fra Nassau, New Providence.

Bahamas Ferries startet driften på slutten av nittitallet, og har siden da revolusjonert øytransporten. Dette gjelder ikke bare for turister, men også for menneskene på øyene som de reiser mellom.

Bahamas Ferries har hovedsete i Nassau, på øya New Providence i hjertet av Bahamas, og seiler i høy hastighet nesten hver dag til rundt ti ulike destinasjoner.

Flåten til Bahamas Ferries består av tre moderne, luksuriøse passasjerferger – Bo Hengy II, Seawind og Sealink, samt Eastwind, som primært er et fraktskip. Passasjerfergene kan transportere mellom 250 og 400 passasjerer samt et begrenset antall kjøretøyer og fergene kan en fart opptil 25 knop.

Ombord har du mulighet for å velge standard sitteplasser (på dekk eller innendørs) og du kan også velge sitteplasser i førsteklasse. Det er også en snackbar som har en rekke snacks og drikkevarer ombord.

Standard sitteplasser gir deg muligheten til å tilbringe turen på dekk eller innendørs i omgivelser med air-condition. Hvis det er fantastisk utsikt dy leter etter, sval bris og ly fra solen er det å sitte ute på dekk ideelt, om du ønsker aircondition og komfortable seter med flarskjerm tilgjengelig vil innendørs være best for deg.

Førsteklasse som også kalles Voyager Class, tilbyr førsteklasse seter, gratis varme drikker og et mer behagelig og avslappende miljø.

Passasjerer er tillat to stykk kolli bagasje, som kan veie opptil 27kg/60lb hver. Spesialbagasje eller ekstra bagasje kan medføre ekstra kostnader.

Bahamas Ferries sine hurtigferger tilbyr den beste måten å komme seg fra øy til øy på, med flere forbindelser, destinasjoner og avganger enn noe annet selskap i regionen.

Selskapets etos er kundesentret, og de ser det som deres oppdrag å gjøre reisen mellom øyene avslappende og uforglemmelig.

Se Bahamas Ferries sine rutetider, priser og bestill Bahamas Ferries sine fergebilletter med directferries.no. Leter du etter en alternativ rute eller et annet fergeselskap? Slapp helt av, vi sammenligner Bahamas Ferries med alternative fergeselskaper så vi kan hjelpe deg å velge.

Om bord Bahamas Ferries

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.