Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3493 ruter og 760 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Baja California Sur

Baja California Sur, eller ”Southern Lower California”, er en liten stat i det nordvestlige Mexico, som har et bemerkelsesverdig dyreliv og en varieret natur.

Selv om det er den annen minste, er det faktisk en stat med over 2000 km av fantastisk kystlinje. Det fjellrike landskapet stiger opp over de kystnære slettene, med noen områder som ikke ser regn i tiår.

Med Stillehavet mot vest og Californiabukta mot øst, er frisk fisk og skalldyr fremtredende. En lokal favoritt er panert og stekt muslinger med friske tortilla. Man finner også manta ray på menyen, en lokal delikatesse. Prøv lokale frukter, de mest populære er grønne papaya, guava og pitahayas.

Den største byen og hovedstaden, La Paz, er en kosmopolitisk badeby med mange butikker, restauranter og bar.

Besøk Espiritu Santo, som er et Unesco verdensarv område. Samlingen dens av 244 små øyer og vakre sklipper, gjør den ideell til en kajakk tur.

Lands End er nok det mest storslåttet trekket og ligger i Cabo San Lucas på den sørligste spissen. Dette er et malerisk sted, som bare er en kort seiltur vekk, og har naturlige buer og klipper, sjøløver og pelikaner.

Cabo San Lucas har også en rekke flotte strender. Playa Medano er ideell til solbadning, mens Playa Solmar er svært vakker.

Den eneste havnen ligger i La Paz. Det er ruter på tvers av Californiabukta til Topolobampo og Mazatlán med 3 og 7 avganger om uken. Sistnevnte er lengre sørpå med en gjennomsnittlig seiltid på 18 timer, mens Topolobampo bare er 7 timer vekk.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

  • Baja Ferries
    • Få pris

Ruter og havner i Baja California Sur