Baja Ferries
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Baja Ferries

Baja Ferries har to fergeruter, som knytter den sørlige delen av Baja California- halvøyen med resten av Mexico på tvers av Californiabukta.

Baja Ferries gjør det mulig å reise mellom Baja Sur og fastlands-Mexico uten å ta den lange veien nordover, som tar deg nesten helt til statene. Dette sparer masse tid og drivstoff.

Fergene går fra Pichilingue fergeterminalen i La Paz, hovedstaden i den meksikanske staten Baja California Sur og havnene Topolobampo og Mazatlan i staten Sinaloa. Mazatlan-ruten er lengre og du reiser generelt over natten. Den ruten går et par ganger i uken,mens Topolobampo-ruten er det kortere

Alternativet.

Flåten til Baja Ferries består av California Star og La Paz Star. California Star har en kapasitet på rundt 100 biler og 900 passasjerer, og har mange komfortable sittegrupper, samt lugarer og en butikk.

La Paz Star kan transportere opptil 200 passasjerer og har et utvalg av lugarer, alle med eget bad samt komfortable sittegrupper.

Begge ferger tilbyr restauranter, bar og en kafeteria.

Directferries.no sammenligner ferger og gir deg mulighet for å se flere fergeselskapers seilplaner og priser i en rask og lett søkning. Sammenlign Baja Ferries seilplaner og priser nå med alternative fergeselskaper før du booker fergebilletten din.

Om bord Baja Ferries

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.