Barcos Caribe

Barcos Caribe er et meksikansk fergeselskap, som knytter den populære dykkerøya Cozumel i det Karibiske hav, med havnen Playa del Carmen, på den østlige meksikanske kysten, like sør for Cancun.

Cozumel er et himmerike for snorklere og dykkere og ligger i Arrecifes de Cozumel National Park. Med Barcos Caribe kan du nå de gylne strendene på litt over 30 minutter. En gruppe investorer fra Cozumel såg behovet for å forbedre tjenestene mellom de to destinasjonene, og av den grunn stiftet de Barcos Caribe. Slagordet deres er ‘nærmere deg’ og de jobber med å kunne tilby en mer personlig kundeservice for passasjerene deres. Selskapet tilbyr noen av de mest konkurransedyktige prisene, noe som har hjulpet de med å bli en av de ledende fergeselskapene i regionen, spesialisert på effektivitet, sikkerhet og komfort for hver eneste passasjer.

Barcos Caribe er et populært valg for både de lokale og turister, med deres rene, stilfulle og raske katamaraner. Drikkevarer og snacks er tilgjengelig ombord, og fergene har også et nedre dekk med sotede ruter, fly-lignende seter og aircondition. Dessuten har de utendørsområder med fantastisk utsikt over den karibiske solnedgangen og det glitrende vatnet.

Les mer Les mindre