Bari til Zante Ferge

Bari Zante fergeruten knytter Italia med Zakynthos. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Ventouris Ferries. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 19 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Bari Zante fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Bari - Zante Fergeselskaper

  • Ventouris Ferries
    • 1 Ukentlig Avgang 19 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Bari Zante priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Bari Zante ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Bari Guide

Den italienske byen Bari ligger i provinsen av samme navn, ved Adriaterhavskysten. Byen er nok best kjent for sitt universitet og havn. Det er mange attraksjoner i Bari, inkludert Barsilica di San nicola, som ble etablert i det 11. århundret for å motta restene av Sankt Nicolas, som nå ligger under kirkens alter i krypten. Bari katedral er også et besøk verdt.

Bari havn er en av de viktigste i regionen, og er et knutepunkt for skipstrafikk mellom Italia og Midtøsten og Balkan regioner. Havnen har to terminaler. Den gamle havnen ligger tettest på den gamle byen og brukes primært til mindre båter og fiskebåter. Den moderne nye havnen tilbyr turist destinasjoner, som inkluderer Durres, Igoumenitsa, Keffalnia, Korfu, Patras, Kotor og Dubrovnik.

Zante Guide

Den greske øya Zakynthos, eller Zante, er en av de mest populære og vakre av de joniske øyer. Den ligger sør for øya Kefallonia og er kjent for sitt krystallklare hav og svært livlige natteliv som til sammen gjør den til et populært feriemål for yngre turister. Den mest berømte stranden på øya er Navagio, som har gylden sand og deilig varmt, blått vann. Båtturer til Navagio og Blue Caves er svært populære mens på øya. Andre gode strender på Zakynthos inkluderer Vassilikos, Gerakas, Spiantza og en rekke andre på sørkysten.

Zakynthos har to havner. Hovedhavnen ligger i Zakynthos by og den annen i landsbyen Agios Nikolaos. Fra hovedhavnen er det forbindelser til Kyllini. Fra havnen i Agios Nikolaos er det en forbindelse til havnen i Pesada på Kefallonia.