Batam Fast Ferry
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Batam Fast Ferry

Batam Fast Ferry driver mange ruter tvers over Singapore-stredet som knytter Singapore med Batam Island i Indonesia.

Selskapet ble opprinnelig startet på midten av 1980-tallet, der de begynte med fergetjenester med to små høyhastighets-passasjerferger som kunne transportere rundt 60 passasjerer hver. Nå, med femten fartøy, tilbyr Batam Fast Ferry turer mellom seks havner og fire ulike ruter. Selskapet har en høy standard for sine passasjerer når de er ombord. Høyhastighetsturene mellom Singapore og Bathamn Island varierer fra bare 45- til 70 minutter, avhengig av ruten. Selskapet har daglige avganger, og alle fergene er

Moderne, velutstyrte og gir en luksuriøs og behagelig reise. Ombord kan du forvente å finne sittegrupper med aircondition, et VIP-rom, underholdning og en bar med snacks og drinker. Enten du reiser på

Forretningsreise, tar ferie eller en langhelg, er Batam Fast Ferry den ideelle løsningen for å besøke Indonesia når som helst.

Med directferries.no kan du sammenligne Batam Fast Ferry seilplaner og priser med andre alternative fergeselskaper, før du velger den beste løsningen for reisen din.

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.