Billige ferger til Estland med directferries.no

Finn de beste fergetilbudene til Estland på vår Billige ferger til Estland side. directferries.no gir deg adgang til alle de billigste fergeturene til Estland med alle de store fergeselskapene. Ønsker du å bli oppdatert om fergetilbud til Estland, eller eksklusive Estland fergerabatter, kan du abonnere på eposter fra Direct Ferries eller følg oss på Twitter eller Facebook!

For å se alle ferge tjenester til Estland se vår Ferger til Estland side.

Andre måter å se fergetilbud på

Om Estland

Estland er det nordligste av de tre baltiske landene og beliggende i den botnisk buktens nordøstlige hjørnet, avgrenset av Finlandsk bukt mot nord, Russland mot øst og Latvia mot sør. Estlands landskap ble skapt da isbreene trakk seg tilbake etter den siste istiden med mange elver og purker.
Sammen med Latvia og Litauen har Estland etter kommunismens fall opp gjennom 1990 tiltrukket mange turister som ønsker å oppleve den tidligere østblokkens særlige kulturen på nærmeste lag. Estland bærer stadigvekk på godt og ondt preg av de mange år under Sovjetunionens innflytelse, men er både historisk og kulturelt et interessant reisemål.
Ifølge sagnet var det i Estland at Dannebrog i 1219 dalte ned fra himelen, og det gir dansker det mindre landet en ekstra kuriøs dimensjon.
Estland er en spennende blanding av den eldgamle estiske folkeloven, et viss sovjetisk preg og den ivrige trever etter å føre Estland inn i Vest-Europa.