Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Billige ferger til Estland med directferries.no

Om Estland

Estland er det nordligste av de tre baltiske landene og beliggende i den botnisk buktens nordøstlige hjørnet, avgrenset av Finlandsk bukt mot nord, Russland mot øst og Latvia mot sør. Estlands landskap ble skapt da isbreene trakk seg tilbake etter den siste istiden med mange elver og purker.
Sammen med Latvia og Litauen har Estland etter kommunismens fall opp gjennom 1990 tiltrukket mange turister som ønsker å oppleve den tidligere østblokkens særlige kulturen på nærmeste lag. Estland bærer stadigvekk på godt og ondt preg av de mange år under Sovjetunionens innflytelse, men er både historisk og kulturelt et interessant reisemål.
Ifølge sagnet var det i Estland at Dannebrog i 1219 dalte ned fra himelen, og det gir dansker det mindre landet en ekstra kuriøs dimensjon.
Estland er en spennende blanding av den eldgamle estiske folkeloven, et viss sovjetisk preg og den ivrige trever etter å føre Estland inn i Vest-Europa.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.