Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Billige ferger til Hellas med directferries.no

Om Hellas

Hellas er beliggende i det sørøstlige hjørnet av Balkan ut til det østlige Middelhav. Landet ligger på en halvøy mellom det egeiske og det joniske hav, og består videre av et utal av større og mindre øyer, hvorav den største er Kreta.
Uansett hvor i landet man befinner seg, er man aldri mer enn 140 km vekk fra havet, og de mange øyene – alle med hver deres særpreget – utgjøre en femtedel av landet.
Grunnet Hellas mange fjell er jorden noen steder mer steinet og ufruktbar. Klimaet er mildt med varme og tørre somre og våte vintre.
Når det kommer til attraksjoner er Hellas ett av verdenens rigeste. Perlen byr på en rekke historiske skatter, men frister samtidig med de skjønneste sandstrendene, det klareste grønne havet og mer sjarmerende øyene. Er man historisk og kulturelt interesseret er Hellas et mekka. Er man til bade og dasse ferie, er det et paradis. Dette er landet som kan tilby det meste.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.