Billige ferger til Italia med directferries.no

Finn de beste fergetilbudene til Italia på vår Billige ferger til Italia side. directferries.no gir deg adgang til alle de billigste fergeturene til Italia med alle de store fergeselskapene. Ønsker du å bli oppdatert om fergetilbud til Italia, eller eksklusive Italia fergerabatter, kan du abonnere på eposter fra Direct Ferries eller følg oss på Twitter eller Facebook!

For å se alle ferge tjenester til Italia se vår Ferger til Italia side.

Andre måter å se fergetilbud på

Om Italia

Italia er et allsidig, aktivt og pent land, som byr på sandstrender, fjell, kunst, kultur, mote, vin og kulinariske spesialiteter. Italia avgrenser mot det øvrige Europa med sine alper i nord og er omgitt av Adriaterhavet mot vest og Middelhavet mot øst.
Pavens resident er kjent for kultur, opera, kunstverk, vinslott, motene byer med verdensvante forretning, Ferraris, fargerike og gamle landsbyer, romantikk, stemning, kafeemiljøet, smil natur, barnevennlige strender, majestetiske fjell og fredelige parker.
Øyene Sicilia og Sardinia hører under Italia, som er inndelt i 10 regioner, alle med hvert sitt særpræg. I norden er befolkingen tett og levestandarden høy, mens befolkingen er noe tynnere i sør.
Vinproduksjonen er en 3000 år gammel tradisjon i Italia og overalt kan man besøke vinslott, hvor vin kan kjøpes på dunk eller flaske.
Belpease (det pene land, som italienene selv kaller landet) kan besøkes året rundt . om våren er naturen grønn og frisk, og i for- og høstperioden er storbyene mer behagelige.