Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Billige ferger til Italia med directferries.no

Om Italia

Italia er et allsidig, aktivt og pent land, som byr på sandstrender, fjell, kunst, kultur, mote, vin og kulinariske spesialiteter. Italia avgrenser mot det øvrige Europa med sine alper i nord og er omgitt av Adriaterhavet mot vest og Middelhavet mot øst.
Pavens resident er kjent for kultur, opera, kunstverk, vinslott, motene byer med verdensvante forretning, Ferraris, fargerike og gamle landsbyer, romantikk, stemning, kafeemiljøet, smil natur, barnevennlige strender, majestetiske fjell og fredelige parker.
Øyene Sicilia og Sardinia hører under Italia, som er inndelt i 10 regioner, alle med hvert sitt særpræg. I norden er befolkingen tett og levestandarden høy, mens befolkingen er noe tynnere i sør.
Vinproduksjonen er en 3000 år gammel tradisjon i Italia og overalt kan man besøke vinslott, hvor vin kan kjøpes på dunk eller flaske.
Belpease (det pene land, som italienene selv kaller landet) kan besøkes året rundt . om våren er naturen grønn og frisk, og i for- og høstperioden er storbyene mer behagelige.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.