Billige ferger til Kroatia med directferries.no

Finn de beste fergetilbudene til Kroatia på vår Billige ferger til Kroatia side. directferries.no gir deg adgang til alle de billigste fergeturene til Kroatia med alle de store fergeselskapene. Ønsker du å bli oppdatert om fergetilbud til Kroatia, eller eksklusive Kroatia fergerabatter, kan du abonnere på eposter fra Direct Ferries eller følg oss på Twitter eller Facebook!

For å se alle ferge tjenester til Kroatia se vår Ferger til Kroatia side.

Andre måter å se fergetilbud på

Om Kroatia

Adriaterhavet, pene sandstrender, skjønn natur, deilig klima, vennlig befolkning, got mat, vin og øl er bare få av de tingene som beskriver Kroatia.
Landet er beliggende langs den nordlige delen av Adriaterhavet med sine grenser mot Slovenia, Ungarn, Montenegro og Bosnia.
Kroatia har fasong som en crossaint og utgjøre et areal på 56.542 km2.
Landet bliver betraktet som ett av de peneste i Europa, takkevare dets intakte naturen, kultur og sjarme på tross av krigen. Foruten det naturskjønn fastland består Kroatia også av 1185 større og mindre øyer.
Landet byr på små landsbyer, feriebyer og store, moderne byer og man kan finne spor etter tidligere siviliasasjoner, pene nasjonalparker og maritime miljø langs Adriaterhavskysten.
De gamle byene Porec, Robinj og Pula på Istrien, øyene Hvar, Brac og Korcula, samt Dalmatias riviera med byene Dubrovnik og Split er gode, gamle og stadig mere populære reisemål.